Årets sista hopp-tävling vilket avslut!!!!!

Efter två kiropraktor behandlingar av Stefan på Divan och en sista träning för Peter Eriksson(fd landslags ryttare och os deltagare) i fredags i trödje. Där någon även stal våran spritternya GPS ur bilen sent på kvällen och i tok regn snacka om fräckt!!!
Divan visade att hon var ok beslöt vi oss för att åka till Heby i dag för årets sista tävling.
6:00 lastade vi in Divan och Gullan för resan till Heby. Två ggr fick vi sladd efter vägen super oblehagligt jag var alldeles skakig då vi äntligen komm fram.
Divans förra ägare Malin fanns på plats då vi kom dit för att se hur hon hade utveklats och snacka om att hon blev stolt och glad då Divan gick dubbel nolla efter två superfina rundor.
Tiden räckte till en 14e plats av 62  startande.Mycket nöjd.
Gullan startade nästan sist . Hon och Frida fick till en felfri och snygg grundomgång och satsade på deras första omhoppning .De gjorde en super ritt och fick noll fel och blev 5a tills speakern ändrade sig och sa att de rev ett hinder trots att bommen låg kvar.
En i banpersonalen sa att utlösningsskollan hade löst ut men att bommen låg kvar och då blev det 4a fel. Jag protesterade förståss men såna är reglerna 🙁
Nu hamnade dom presis utanför plasering men vi räknar det som en 5e plasering och var mycket nöjda med resultatet.
Hemmfärden skedde utan missödern.
Nu blir det vila och lite styrketräning inför nästa års tävlings säsong vilken vi verkligen ser fram emot.

Lämna ett svar